Κανελόνια με Μπεσαμέλ
Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. (περισσότερα…)
Συνταγές με παράδοση
Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. (περισσότερα…)
Το κοφτό μακαρονάκι ολοι το αγαπούν.Οταν μάλιστα συνδυάζεται με ενα καλό τυρί, τότε το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω απο καλό. (περισσότερα…)
Τι πιο υγιεινό ζυμαρικό απο τα κανελόνια με σπανάκι.Εκτελέστε σήμερα αυτή την συνταγή (περισσότερα…)
Είναι μια εξαιρετική συνταγή για μακαρονάδα.Προσδίδει μια ιδιαίτερη γεύση και απόλαυση.Σας προτείνουμε να την βάλετε αυτή την συνταγή στην καθημερινότητα σας
(περισσότερα…)