20 Σεπτεμβρίου, 2021

Τυροκροκέτες με ντιπ ντοματοπελτέ

Οι τυροκροκέτες. Αυτό το τραγανό, ολοστρόγγυλο, χρυσαφένιο μπαλάκι που έχεις τιμήσει ξανά και ξανά στις ταβέρνες και το οποίο όταν δαγκώνεις γεμίζει το στόμα σου αλμύρα, λιωμένα μαστιχωτά τυριά και μία μικρή δόση ευτυχίας. Το κακό είναι ότι στις περισσότερες ταβέρνες η τυροκροκέτα είναι λαδερή και είτε πολύ αλμυρή, είτε πολύ άνοστή.

Το καλό είναι ότι σου έχω την απόλυτη συνταγή για πεντανόστιμες τυροκροκέτες, τόσο εύκολη που θα την φτιάχνεις ξανά και ξανά: μικρές τραγανές μπουκίτσες με την Γραβιέρα Αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ να λιώνει κολασμένα και ένα κομματάκι Φέτα ΔΩΔΩΝΗ στο κέντρο να εκπλήσσει ευχάριστα όσους έχουν την τύχει να τις απολαύσουν! Συνόδευσε τις οπωσδήποτε με το απλό, ταπεινό μα τόσο νόστιμο ντιπ ντοματοπελτέ που θα τις απογειώσει και ακολούθησε τις οδηγίες μου παρακάτω για να έχεις πεντανόστιμες τυροκροκέτες πάντα στην καταψυξή σου, ώστε σε λιγότερο από 10 λεπτά να τις έχεις και στο πιάτο σου!

Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στα highlights του Instagram και στο IGTV, φτιάξε τις δικές σου τυροκροκέτες, ανέβασε την δημιουργία σου σε Instagram story και κάνε mention @madamegingercom για να τις θαυμάσουμε και εμείς!