Τα μακαρόνια στο φούρνο είναι είναι πολύ νόστιμα και υγιεινά.Εκτελέστε αυτή τη συνταγή και θα φτιάξετε ενα πολύ ωραίο φαγητό
Βράζετε τα μακαρόνια.
Μουλιάζετε την Σόγια Κιμά Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε.
Κόβετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε κομματάκια και τα τσιγαρίζετε με το ελαιόλαδο. Σβήνετε με το λευκό κρασί. Προσθέτετε τα σπαγγέτι και τον κιμά και ανακατεύετε.
Βάζετε στο blender τη σάλτας ντομάτας, το αβοκάντο, τον χυμό λεμονιού και τις 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα και ανακατεύετε.
Σε κατσαρολάκι βάζετε το Ρόφημα Σόγιας Fytro, προσθέτετε το Kορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά. Βράζετε για 1 λεπτό μέχρι να δέσει η κρέμα και στο τέλος προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα.
Προσθέτετε στην κρέμα όλα τα υλικά και τη φρυγανιά κρατώντας 3 κουταλιές σούπας.
Αδειάζετε το μίγμα σε στρογγυλό λαδωμένο ταψί διαμέτρου 35 εκατοστών και πασπαλίζετε με τη φρυγανιά που έχετε κρατήσει.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C αέρα για 1 ώρα περίπου.