Χοιρινό λεμονάτο

Το χοιρινό το λεμονάτο δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να μην είναι καταπληκτικό.Η γεύση του είναι Θεική και η απόλαυση τρομερή.Φτιάξτε αυτή την συνταγή

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 3-4 πατάτες
  • 1 κουταλιά κορν-φλάουερ
  • 2 λεμόνια
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Λάδι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε το κρέας σε πολύ μικρά κομματάκια.
  • Το βάζουμε να βράσει σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό και το ξαφρίζουμε.
  • Βάζουμε στη χύτρα λίγο λάδι, κόβουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί.
  • Προσθέτουμε τα κομματάκια του κρέατος και σοτάρουμε καλά για 2-3 λεπτά.
  • Ρίχνουμε το αλάτι, την ρίγανη και το πιπέρι.
  • Προσθέτουμε τις πατάτες αφού τις έχουμε κόψει.
  • Ρίχνουμε νερό ίσα-ίσα να σκεπάσει το φαγητό μας και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
  • Στύβουμε τα 2 λεμόνια, προσθέτουμε μια κουταλιά κορν-φλάουερ, ζωμό από το φαγητό που έχει βράσει, ανακατεύουμε το μίγμα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
  • Το αφήνουμε να πάρει μια βράση και το φαγητό μας είναι έτοιμο.