Τα παϊδάκια είναι πολύ νόστιμα από μόνα τους.Οταν τα κάνουμε και λίγο πικάντικα, τότε παίρνουμε το 100% από την απόλαυση και την νοστιμιά τους.
Υλικά
- 4 κουταλιές πάστα κάρυ
- 2 κουταλιές καρύδα τριμένη
- 1,5 φλυτζάνι μαιντανός ή κόλιαντρος
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 8 αρνίσια παϊδάκια
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε την πάστα κάρυ, την καρύδα,τον μαιντανό κ το ελαιόλαδο.
- Αλείφουμε τα παϊδάκια, τα μεταφέρουμε σε πιατέλα,σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνηκ τα αφήνουμε να μαριναριστούν 30 λεπτά.
- Τα βάζουμε σε σχάρα κ τα ψήνουμε στο γκριλ 10 λεπτά ή ώσπου να γίνουν όσο καλοψημένα τα θέλουμε.
- Γυρίζουμε 1-2 φορές.
- Τα σερβίρουμε ζεστά.
- Συνοδεύοντα πολύ ωραία με ψητές πιπεριές με τομάτες και τυρί
- Μπορείτε επίσης να τα ψήσετε στο μπάρμπεκιου.