Γιουβέτσι με λαχανικά

 

 

Το γιουβέτσι είναι ένα από τα πιό αγαπημένα φαγητά μας.Όταν το μιξάρεις και με λαχανικά,τότε πετυχαίνεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

 

Υλικά

1/2 κιλό κριθαράκι

2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε)

2-3 καρότα

2 σκελίδες σκόρδο

2 ντομάτες μεσαίες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα πυρέξ βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες, μία ντομάτα, σε κύβους - την άλλη τριμμένη, τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και το σχετικό αλατοπίπερο.

Βάζουμε το πυρέξ με τα υλικά στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν τα καρότα και οι πιπεριές

Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται και αφού βράσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι.

Συχνό ανακάτεμα, γιατί το κριθαράκι κολλάει.

Μπορείτε να βάλετε την ποσότητα των λαχανικών που σας αρέσει κι όχι υποχρεωτικά την προτεινόμενη.

Καλή επιτυχία!

Παρόμοιες συνταγές

Top