Λεμονάτος ξιφίας φιλέτο

 

 

Ξιφίας λεμονάτος.Μέσα σε αυτή την συνταγή είναι και τα μανιτάρια που κάνουν το κάτι άλλο.

 

Υλικά για 1 μερίδα

1 μεγάλο ή 2 μικρά φιλέτα ξιφία

2 μεγάλα λευκά μανιτάρια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 Σάλτσα για Κρέας Βουτύρου με λεμόνι και άρωμα κρασιού της Knorr

3-4 σπαράγγια ολόκληρα (φρέσκα στον ατμό ή σε βάζο)

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες. Αλείφουμε τα μανιτάρια και το ψάρι με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο γκριλ πρώτα τα μανιτάρια και στη συνέχεια το ψάρι, γυρίζοντάς τα για να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και τοποθετούμε δίπλα τα σπαράγγια. (Τα σπαράγγια μπορεί να αντικατασταθούν με κολοκύθια ή βραστά χόρτα.) Φτιάχνουμε τηΣάλτσα για Κρέας Βουτύρου με λεμόνι και άρωμα κρασιού της Knorr σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Περιχύνουμε το ψάρι και τα σπαράγγια με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Παρόμοιες συνταγές

Top