Γαρίδες σαγανάκι με άνηθο και ούζο

Η γαρίδες σε μια άλλη διάσταση με άνηθο που τις κάνει πεντανόστιμες.

Υλικά για 3-4 άτομα

½ κιλό γαρίδες καθαρισμένες

1 κουταλιά Knorr Extra Γεύση Λαχανικών

1 κουταλιά άνηθος ψιλοκομμένος

2 κουταλιές ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό

1 ποτηράκι ούζο

4 κουταλιές Pummaro Σπιτική Τομάτα

¼ φέτα σκληρή, θρυμματισμένη

Εκτέλεση

1. Σοτάρουμε τις γαρίδες στο ελαιόλαδο μαζί με τον άνηθο. Σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το Pummaro Σπιτική Τομάτα και την Extra Γεύση Λαχανικών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά περίπου.

2. Προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με ψωμί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό και το έχουμε πασπαλίσει με Knorr Aromat Λαχανικών & Μυρωδικών.

Παρόμοιες συνταγές

Top