Συνδυάζουμε το κοτόπουλο σουβλάκι με το άρωμα της ρίγανης

Το τρυφερό κρέας του κοτόπουλου που είναι σε σουβλάκι,όταν το συνδυάζεις με το άρωμα της ρίγανης,τότε δεν μπορείς παρά να έχεις ενα πολύ καλό αποτέλεσμα..Κι ένα μυστικό είναι το καλό μαρινάρισμα για να γίνει ζουμερό το σουβλάκι.

Υλικά
  • 700 γρ. φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille wholegrain
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille au miel
  • 1 σκελιδα σκόρδου, κομμένη στη μέση
  • 1/4 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης*, ψιλοκομμένα

Top