Πίτα με ποικιλία τυριών

Η ποικιλία των τυριών κάνει αυτή την πίτα μοναδική.

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά 

Υλικά για 6 άτομα

1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό

½ κ. γλ. μαργαρίνη Βιτάμ

1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ

3 αυγά

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ζαμπόν βραστό

1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη

1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο

1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη

250 ml γάλα

1 Βιολογικό Κύβο Λαχανικών της Knorr

½ φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Πιπέρι, σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ενώνουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Προσθέτουμε τα τυριά, το ζαμπόν, το γάλα και τρίβουμε τον κύβο. Πιπερώνουμε, μεταφέρουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψάκι, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180º C για 45 λεπτά.

Παρόμοιες συνταγές

Top