Κασόπιτα από τα Γιάννενα

Κασόπιτα Γιαννιώτικη.Είναι μια τοπική συνταγή για πίτα που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Υλικά

2 αυγα

γάλα περίπου 250ml (με το μάτι ανάλογα το ταψί)

αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει χυλός (όχι πηχτός)

τύρι φέτα

αλάτι (ανάλογα ποσο αλμυρή είναι η φέτα)

λαδάκι (όχι πολύ)

Εκτέλεση

Τα ανακατεύεις όλα μαζί τα υλικά και τα ρίχνεις στο ταψί που το έχεις λαδώσει.

Από πάνω ρίχνεις λίγη φέτα τριμένη και λίγο λάδι και ψήνεις για περίπου 50 λεπτά στους 180 σε πανω κατω αντίσταση

Top